ADANA / ALADAĞ - Sanko Aladağ Anadolu Lisesi

Bülent YAVAŞ - Okul Müdürü

1977 Yılında Aladağda doğdu.Ortaokul ve lise öğrenimini Aladağ Pınar Madencilik Lisesinde tamamladı.2001 yılında Çukurova Üniversitesi Felsefe Grubu Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Aladağ Büyüksofulu İlkokulu ve Kıcak İlkokulunda çalışmasını müteakip, atanmış olduğu Şanlıurfa Rehberlik Araştırma Merkezinde 2009 yılına kadar rehber öğretmen ve bölüm başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 2009 Yılında atanmış olduğu Pınar Madencilik Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı,müdür başyardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur.İlçemiz Akören Lisesi ve Şehit Adem Oğuz Yatılı Bölge Ortaokulu müdür vekilliği görevlerinde bulunmuş olup halen okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır.