ADANA / ALADAĞ - Sanko Aladağ Anadolu Lisesi

03225912019
MANSURLU MAH. VALİ CAHİTKIRAÇ CAD. NO 11A ALADAĞ / ADANA
Vizyon
Ulusal ve Uluslararası Projelerle Öğrencilerini ve Çalışanlarını Geleceğe Hazırlayan, Tanınırlığı Yüksek, Donanımlı, Güvenli Ve Temiz Bir Okul
Misyon
Akademik birikimlerinin yanında sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal becerileri gelişmiş, potansiyellerini en üst düzeyde eyleme dönüştürebilen; müzik, beden uyumu, estetik gibi nosyonları içselleştiren; evrensel değerleri, Atatürk ilke ve devrimlerini özümseyen; insana, doğaya ve tüm kültürlere hoşgörülü; öz güveni yüksek biçimde üst öğretim kademelerine hazır öğrenciler yetiştirmektir.
İNGİLİZCE ALMANCA
Ulaşım
İL MERKEZİNDEN İLÇE DOLMUŞLARI VE 402 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
MANSURLU MAH. VALİ CAHİTKIRAÇ CAD. NO: 11A ALADAĞ / ADANA
İLÇE MERKEZİNDE YER ALAN OKULUMUZ İL MERKEZE 90 KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
Bilek Güreşi Turnuvasında il 2.liği Spor Tırmanışı Turnuvasında 3 yıl üst üste il 1.liği 2021-2022 eğitim-öğretim yılı Spor Tırmanışı Türkiye Birinciliği turnuvasında Türkiye 5.liği
4006 TÜBİTAK